Vatsaani lehahti perhosparvi kun astuin sisään kauppakeskuksen isoista ovista. Suuntasin kahvilan syrjäiseen pöytään, jossa olimme juhlistamassa 18 vuotis syntymäpäivääni viimeviikolla. Tapasin Miken netissä. Olen nähnyt kuvia hänestä. Hän ei ole pahan näköinen, eikä 36 vuotias ole liian vanha. Olin kuullut televisiossa, että jotkut tytöt pitävät vanhemmille miehille seuraa maksusta. Silloin ajattelin, että se on ällöttävää, mutta tässä odottaessani minusta tuntuu melkein hyvältä.

Puhelin värähtää, säikähdän sitä. Jenna ja typrä meemi, jolle nauroimme yläasteella. En ehdi kiinnostua siitä enempää kun jo huomaan aulassa Miken hakevan minua katseellaan. Hän huomaa minut ja kävelee varman näköisesti pöytien ohi. Nousen halaamaan häntä yrittäen antaa itsevarman kuvan itsestäni. "Hei AmandaA", Mike sanoo halatessaan minua varovasti. "Tahdotko jotain, voin hakea."  "Voin mä teen ottaa, kiitos". Miken hakiessa juomat asettaudun istumaan sohvapenkille. Korjaan äkkiä paitaani huomatessani helman jääneen ylös. Mike tuo juomat pöytään. "Tossa ois", hän sanoo ja istuu viereeni. Minua alkaa kuumottaa kun hänen reitensä painautuu minua vasten. "Kiitos", saan sanotuksi ja otan hörpyn mustaa teetä. 

En tajunnut kuinka aika kului. Minun oli niin hyvä olla hänen seurassaan. Hätkähdän tuntiessani hänen kätensä reidelläni. Poskiani kuumottaa käden liikkuessa reidelläni. "Onks tää ok?", Mike kysyy huomatessaan jännitykseni. "Joo.. tai mulla ei oo hirveesti kokemusta tällasesta".  "Ei se mitään", Mike kuiskaa lähellä kaulaani ja liu'uttaa kätensä hiljaa alemmas sisäreidelle. Tunnen kuinka alapääni sykkii märkänä ja hengähdän syvään nautinnosta, kun hänen kätensä puolivahingossa osuu klittaani. "Kaikki hyvin" kuulen kuiskauksen korvaani. Hänen kätensä käy huomaamattomasti paitani alla koskien vatsaani. "Sä tuoksut hyvältä". Tunnen kuiskauksesta syntyvän henkäyksen kaulallani. "Pitäskö meidän mennä?", kysyn varovasti. Mike nousee reippasti. "Mulla on auto tuolla parkissa" hän sanoo ja vinkkaa päällään parkkipaikan suuntaan. 

Katselen Mikeä tämän käynnistäessä autoa. Hänen lihaksikkaat kätensä ojentuvat rattiin jalan painaessa kaasua. Hän vilkaisee minua hymyillen. Siirrän kättäni koskettaakseni häntä, mutta säikähdän hänen tuodessa kätensä vaihdekepille. Kosketan hänen kättään, joka lepää vaihdekepillä ja hän kääntyy hymyilemään minulle. Rohkaistun siirtämään käteni hänen housuilleen ja tunnen hänen ison kalunsa farkkujen läpi. Hengähdän hämmästyksestähja liikutan varovasti kättäni puristan sormet tiukemmin kiinni housuihin. Kuulen Miken hengittävän raskaammin ja huomaan hänen keskittymisensä herpaantuvan hetkeksi. Vedän käteni takaisin. 

Mike pysäyttää auton kadun varteen ja katsoo minua. Hän kumartuu lähemmäs ja suutelee minua samalla vieden kätensä haaroihini. Hän hieroo jalkoväliäni voimakkaasti ja äännähdän nautinnosta. "Mike...", yritän sanoa nautintoni keskeltä. Tunnen hengästyväni ja suutelen Mikeä. Hän vetää kätensä pois. "Asun tuossa" hän osoittaa suurta kivitaloa. Talo näytti aivan luksus hotellilta. Astun ulos autosta ja menen Miken perässä sisälle. 

Riisun kengät ja astun eteisaulaan, Miken laittaessa takkiani kaappiin. "Tahdotko juotavaa?" "Ei kiitos", vastaan tyynesti. Hän painaa minut seinää vasten ja suutelee minua. Tunnen oloni niin pieneksi, mutta turvalliseksi hänen rinnallaan. Vien käteni hänen jalkoväliinsä ja tunnen kuinka hän kiihottuu jälleen. Mike avaa vyönsä ja tutkii käsillään paitani alta. "Tahdotko?" hän kysyy vinkaten alas avonaisiin housuihinsa. Katson häntä epävarmasti ja polvistun laskien hänen housunsa. Hän ohjaa kättäni tarttumaan hänen penikseensä. Varovasti liikutan esinahkaa hänen painautuessaan seinää vasten. Koitan kielellä peniksen kärkeä. Hän ohjaa minua ottamaan sen suuhun antaen kuitenkin totutella. Imen peniksen kärkeä ja kuulen hänen nautintonsa, kun annan hänen työntyä syvemälle suuhuni. Kiihdytän tahtia ja katson Mikeä. Hän hymyilee minulle jälleen. Mike painaa päätäni häntä vasten ja alkaa työntyä sisään ja ulos yhä nopeammin. Hän huokailee nautinnosta. "Ahh aa aaahh!", hän laukeaa suuhuni. Aivan kuin refleksin omaisesti nielaisen suuni tyhjäksi tunnen kielelläni oudon,  makean maun. "Hyvä tyttö", Mike sanoo hengästyneenä ja suutelee minua. Hän vie minua kohti olohuoneen tilavaa sohvaa suudellessan minua samalla kiihkeästi. Hän nostaa paitaani ja suutelee rintojani. Nännini tuntuvat aroilta ja äännähdän hänen näykkiessään niitä. Mike palaa suutelemaan minua samalla aukaisten farkkujani. Hän siirtyy suutelemaan vatsaani repiessään housuja jalastani. Hän siirtyy alemmas suutelemaan reisiäni, mikä saa minut vetämään syvään henkeä. Hän riisuu stringini ja suutelee hellästi pilluani. Hän työntää kielensä häpyhuulteni väliin ja aina ylös asti nuolemaan klittaani. Huokailen ääneen nautinnosta. Mike imee klitoristani samalla työntäen etu- ja keskisormen sisääni. Kiemurtelen jo niin, että Miken on vaikea jatkaa. Hän liikuttelee sormia sisälläni ja minun on vaikea pysyä hiljaa. Hän imee klitoristani kovempaa ja melkein huudan nautinnosta orgasmin tärisyttäessä kroppaani. Mike suutelee minua ja asettuu viereeni sohvalle. "Vien sinut kotiin" hän sanoo hetken kulutua ojentaen raha nippua.